Silo Havbruk - Skreddersydde Løsninger for fiskeoppdrett - Aquateknikk AS

Silo til Havbruk – Effektive Løsninger fra Aquateknikk

silo havbruk

Silo Havbruk - Skreddersydde Løsninger for Fiskeoppdrett

Aquateknikk AS har vært en ledende aktør innen landbasert fôring, med en imponerende portefølje av nasjonale og internasjonale kunder. Vår lange erfaring og dedikasjon til kvalitet har gjort oss til en pålitelig partner for oppdrettsnæringen.

Aquateknikk AS har spesialisert seg på å levere førsteklasses siloer til fiskeoppdrett, designet for å møte de unike kravene i denne næringen.

Våre siloer til havbruk er utviklet for å sikre best mulig lagring og distribusjon av fiskefôr, noe som bidrar til en mer effektiv og bærekraftig oppdrettsdrift.

Vi forstår dine behov og tilbyr skreddersydde løsninger som øker produktiviteten og reduserer kostnadene

Fordeler med våre siloer til havbruk

Optimal Lagring:Våre siloer gir utmerket lagringskapasitet, noe som sikrer at fôret holder seg friskt og næringsrikt lenger.

Effektiv Distribusjon: Designet for jevn og presis fôrdistribusjon, våre siloer bidrar til å minimere fôrsvinn og forbedre fôreffektiviteten.

Holdbarhet og Kvalitet: Bygget av korrosjonsbestandig stål av høy kvalitet, våre siloer er konstruert for å tåle tøffe miljøforhold i havbruk.

Tilpasning: Vi tilbyr et bredt spekter av størrelser og tilpasningsmuligheter for å møte dine spesifikke krav og behov.

Enkel Installasjon og Vedlikehold: Med brukervennlig design og minimalt vedlikeholdsbehov, sikrer våre siloer en problemfri drift.

silo havbruk
forautmater fiskeoppdrett

Hvorfor Velge Aquateknikk AS?

Når du velger Aquateknikk AS, får du mer enn bare produkter av høy kvalitet. Du får en partner som er dedikert til din suksess. Vår ekspertise innen landbasert fôring og vårt engasjement for innovasjon betyr at vi kan tilby løsninger som er nøye tilpasset din bedrifts spesifikke behov. 

Våre siloer er kjent for sin pålitelighet, holdbarhet og effektivitet, noe som sikrer at du kan fokusere på å drive en vellykket og bærekraftig oppdrettsvirksomhet. 

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan våre skreddersydde løsninger kan bidra til å optimere driften din og sikre maksimal avkastning på investeringen.

Vi leverer alle typer siloer.

Vi leverer storsekketrakt med knivkryss og rist, siloer i alle størrelser, runde eller firkantede til bruk inne eller ute, koppelevator, kjedeelevator, bandelevator, osv.

Brosjyrer:
MAFA Industrisilo