Mafa silo - Aquateknikk AS

MAFA Silo - Innovativ Løsning for Fiskeoppdrett

mafa silo

Om vårt samarbeid med Mafa Silo

Aquateknikk er stolte av å kunngjøre vårt strategiske samarbeid med MAFA Silo for salg og distribusjon av avanserte siloer til fiskeoppdrettsnæringen, både i Norge og internasjonalt.

MAFA Silo er kjent for sine innovative og pålitelige løsninger som forbedrer effektiviteten og bærekraften i bruken av siloer.

Våre Tjenester og Produkter

Med MAFA sine siloløsninger, tilbyr Aquateknikk et bredt spekter av siloer spesialdesignet for å møte behovene i fiskeoppdrettsnæringen. Våre siloer sikrer optimal lagring og håndtering av fôr, noe som er avgjørende for en bærekraftig og kostnadseffektiv drift.

  • Siloer for Tørrfôr: Våre siloer er ideelle for lagring av tørrfôr til fiskeoppdrett, med funksjoner som beskytter mot fukt og sikrer at fôret holder seg friskt og næringsrikt.
  • Transportløsninger: Vi tilbyr også integrerte transportløsninger for fiskeoppdrett som forenkler fôringsprosessen, reduserer avfall og øker effektiviteten.
  • Tilpassede Løsninger: Hver silo kan tilpasses for å møte spesifikke behov i din oppdrettsvirksomhet, fra små familiebedrifter til store kommersielle anlegg.
mafa silo
mafa silo

Fordelene med Våre Siloer

  • Høy Kvalitet og Holdbarhet: MAFA er kjent for sin robuste konstruksjon og bruk av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer lang levetid og pålitelighet i fiskeoppdrett.
  • Effektivitet og Kostnadsbesparelser: Våre siloer er designet for å maksimere effektiviteten i fôringsprosessen for fiskeoppdrett, noe som kan redusere kostnader og forbedre produksjonsresultatene.
  • Bærekraft: Med fokus på bærekraftige løsninger, hjelper våre siloer med å minimere miljøpåvirkningen gjennom redusert avfall og energieffektiv drift i fiskeoppdrett.

 

Hvorfor Velge Aquateknikk og MAFA Silo?

Aquateknikk har mange års erfaring i fiskeoppdrettsnæringen, og sammen med MAFA Silo kan vi tilby skreddersydde løsninger som møter de høyeste standardene for kvalitet og effektivitet.

Vårt team av eksperter er klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for ditt oppdrettsanlegg.

Brosjyrer:
MAFA Industrisilo